Login Form

Домашен офис, Кафене или Co-working среда?

В света има около 375 милиона хора работещи на свободна практика, предприемачи или стартъпъри, като по-голямата част от тях споделят домашния уют на офиса вкъщи, или се насочват към местната библиотека или кафе, където да включат лаптопа и да започнат работа онлайн.

Някои от недостатъците на тези варианти на „работно място“

Изоставате в работата: необходима е изключителна дисциплина и самоконтрол, за да игнорирате дистракторите вкъщи – независимо дали ще бъде прането, телевизора или някой друг домашен ангажимент.

Работа в изолация: работата от вкъщи може да Ви накара да се почувствате самотен или отдалечен от останалите.

Липса на професионален фронт – може да ви се наложи да се срещате с клиентите лице в лице, и Вашият хол едва ли би бил подходящото място за това , освен това няма да създаде добро бизнес впечатление.

Кафе/заведение
Несигурна интернет връзка – скоростта и постоянната връзка с обществен Wi-Fi не винаги може да бъде гарантирана, особено когато е безплатна. И дори да е платена вие споделяте мястото и източника с други, което допълнително може да я забави.

Сигурност - обществено място с голям поток от непознати не е най-подходящото място за вашите устройства. Само няколко секудни невнимание от ваша страна и мобилният ви телефон ви може да изчезне. Също така трябва да сте предпазливи при използването на обществен Wi-Fi и опасностите от дигитална кражба.

Логистични проблеми – дали ще можете да си намерите място до контакт? Всичко ли прибирате ако се наложи да излезете и проведете телефонен разговор? Колко кафета или сандвичи трябва да закупите, за да не се чувствате гузно за ползваното от вас място?

Недостаъчно взаимодействие –докато социализирането, което получавате в едно заведение е по-добро в сравнение с изолацията вкъщи, много вероятно е Вие все още да не получите подходяща обратна връзка и стимулация, която да ви помогне да разрешите спънките в идеята, която обмисляте отвреме.

Coworking пространствата се опитват да уловят най-доброто от различните работни пространства, като обединяват: гъвкавостта на домашния офис и настроените в кафенето, като фрийлансърите изпълняват своите ангажименти с акцент да си сътрудничат и изградят общност.

 

TOП 10 БИЗНЕС ПРЕДИМСТВА на Co-working средата:


РЕНТАБИЛНО: Достъпни месечни разходи, ще Ви струва по-евтино отколкото да наемете стандартен офис в центъра на града;
ГЪВКАВОСТ: може да наемете на пълен работен ден 24/7, за един ден, 3 работни дни или седмица колкото Ви е необходимо ;
НЕЗАВИСИМОСТ: от 3 до 6 месечни договори без допълнителни ангажименти
БЪРЗИНА: Подписвате, настанявате се и започвате да работите в същия ден
УДОБСТВО: нашият офис предлага убодно и ново обзавеждане в една мотивираща среда
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ: Ние се грижим за почистването и поддържането на офиса спестявайки Ви допълнителни разходи
ФИКСИРАН БЮДЖЕТ: Месечния наем включва всичко без допълнителни такси.
СЪТРУДНИЧЕСТВО: Възползвайте се от шанса да осъществите контакти и сътрудничите с бизнес общност на място, с професионалисти движени от амбицията и желанието за успех
СОЦИАЛИЗАЦИЯ: може лесно да обогатите и увеличите бизнес взаимоотношенията си с нови и полезни контакти
ЛОКАЦИЯ: Идеална локация с директен транспорт до центъра на града.
FaLang translation system by Faboba